Кількість
|
Вартість
|
||
|
Духова шафа Electrolux EOD5C50Z
Основна інформація
- Тип: Електричний
- Зонд для м'яса: Ні
- Розен: Ні
- Глибина: 56,9 см
- Ширина: 59,6 см
- Очищення: Каталітичне
- Колір: чорний
- Клас енергоспоживання: A
- Ємність: 72 л
- Напрямні: Телескопічні
- Гриль: Так
- Охолодження корпусу: є
- Кількість автоматичних програм: 9
- Тип: Паровий
- Гаряче повітря: Так
- Управління: електронне
- Висота: 59,4 см
- Модель: EOD5C50Z
- Максимальна температура: 275°C
- Підключена потужність: 2,99 кВт
- ID: 6038910
Пароварка серії 600 SteamBake
Додавання пари на початковому етапі випічки забезпечує кращий зовнішній вигляд і смак випічки - ідеально підняте тісто і хрустку скоринку. Також курка, лазанья або риба - все буде рівномірно пропечено і смачно! Просто налийте 100 мл води та натисніть кнопку SteamBake, щоб отримати ідеальну випічку. Волога допомагає тісту піднятися, тому воно залишається ніжним і м’яким всередині. Гаряче повітря створює золотисту хрустку скоринку. Також спробуйте смажити курку та рибу на пару.
Каталітичне очищення
Наша технологія каталітичного очищення дозволить вам забути про необхідність видаляти жирний бруд з духовки. Ця система самоочищення починає працювати автоматично, коли температура духовки досягає 250°C. Завдяки цьому прибирання тепер не проблема.
Точний контроль часу випічки
Світлодіодний дисплей показує реальний час, а під час роботи духовки ви також можете встановити будильник і час закінчення приготування, що полегшує використання, коли ми виконуємо кілька дій одночасно, наприклад, готуємо вечерю.
Швидке та рівномірне випікання. Рівне приготування
Вентилятор забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря, гарантуючи рівномірний розподіл температури. У таких умовах страви можна випікати при температурі, нижчій до 20% порівняно з традиційними духовками, що економить час та енергію. Циркуляція гарячого повітря дозволяє випікати на 3 рівнях одночасно, що ідеально підходить для приготування пісочного печива та імбирних пряників.